Jobba hos oss

Vill du också vara del av ett ”Team att räkna med”?

  • Socionom
  • Minst fem års erfarenhet av myndighetsutövning
  • Gör rättssäkra bedömningar
  • Startsnabb, kommer igång snabbt
  • Engagerad och levererar kvalitet
  • Självständig men också socialt skillad
  • Hög arbetskapacitet och arbetsmoral
  • Vill vara uppdragsanställd eller underkonsult

Om detta stämmer in på dig så ring oss!

Hos oss är det att ge och få

Du ger oss din tid och kompetens och du får ett bra stöd, schyssta villkor och en bra ersättning.

Vi ger dig intressanta och relevanta uppdrag. Vi får en utökad kompetensbank och möjlighet att hjälpa fler uppdragsgivare.

Som en del i vårt team får du det stöd, service och den tillgänglighet som behövs för att kunna göra ett bra jobb, så du kan utvecklas och må bra.

Konsultcheferna har lång erfarenhet av socialt arbete, är själva socionomer och är ett bra bollplank för dig när du som minst anar att du behöver det. Självklart besöker vi dig på plats under varje uppdrag. Du får helt enkelt stå ut med att vi kommer och bjuder dig på lunch emellanåt.

Vår eminenta konsultsupport ordnar med boende, resor och allmän trivsel. Det är en trygghet att veta att om du strandar någonstans så är vi bara ett samtal bort.

Teambo i topp – ramavtal i många kommuner

Teambo ligger i topp i antal ramavtal runt om i landet avseende socionombemanning. Som konsult är det bra att vara beredd på att vara borta under veckorna – i gengäld får du möjlighet att se hela Sverige. De uppdrag vi genomför sträcker sig oftast mellan 2-6 månader.

Auktoriserade och ISO-certifierade – check på det!

Teambo är ett auktoriserat bemannings- och konsultföretag, vilket är självklart och innebär att du omfattas och tryggas av kollektivavtal, försäkringar och pension. Vi på Teambo är stolta över att vara ISO-certifierade både avseende miljö och kvalitet.

Teambo andas och lever socialt arbete sedan 2003

Teambo boendeverksamhet startade redan 2003. Sedan 2009 har våra socionomkonsulter – socialsekreterare, utredare och chefer, tillfört specialistkompetens i Sveriges kommuner. och det tänker vi fortsätta med. Kom och hjälp oss hjälpa andra!

 

Maila in din intresseanmälan med bifogat CV och personligt brev till ansokan@teambo.se