Ett team att räkna med

Konsultverksamhet

Kärt barn har många namn: socionomkonsult, socionomuthyrning, socionombemanning, hyrsocionom, interimschef socialt arbete och så vidare.

Teambo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi kan socialt arbete och myndighetsutövning och är ISO-certifierade både avseende miljö och kvalitet.

Sedan 2009 har våra socionomkonsulter – socialsekreterare och chefer, tillfört specialistkompetens i Sveriges kommuner. Alla våra konsulter har socionomexamen och minst tre års yrkeserfarenhet, oftast mycket längre. Konsulterna har också spetskompetens inom olika områden såsom MI, våld i nära relationer, hedersproblematik med mera.

Vi skräddarsyr varje uppdrag, är noggranna med uppföljning och utvärdering, lämnar garantier och levererar vad vi kommer överens om. Och oftast lite till…

Vi är måna om både våra kunder och medarbetare och vi uppskattas bland annat för vår förmåga att skapa goda och hållbara relationer och att vi håller det vi lovar. Vi vill att du som kund hos oss ska känna dig nöjd och uppleva respekt i all kontakt med våra medarbetare.

Teambo har ramavtal över hela landet avseende socionombemanning och vi är alltid öppna för att samarbeta med kompetenta och erfarna konsulter.

Teambo – ett team att räkna med när du behöver socionomspecialister för kortare eller längre förstärknings- och utvecklingsuppdrag.

Kontakta gärna oss

Nina Hjälte

Konsultchef och kundansvarig

Telefon: 040- 28 84 88

Mobil: 070- 998 00 39

Email: nina.hjalte@teambo.se

Maria Gulwer

Konsultchef och kundansvarig

Telefon:

Mobil: 0720-70 94 87

Email: maria.gulwer@teambo.se

Ulrika Wallenius Ehirim

Support

Telefon: 031- 98 02 50

Mobil: 070-910 03 18

Email: ulrika.wallenius@teambo.se