Vi drivs av
kunskap & nyfikenhet

Utbildningsverksamhet

För Teambo är det viktigt att vara med och bidra till ett hållbart socialt arbete, som gör skillnad och som är hållbart, både nu och för framtida generationer. Vi tror på att ta tillvara de många och viktiga erfarenheter vi samlat på oss genom åren. Dels genom egen verksamhet, dels genom att samarbeta med kunniga, erfarna och kompetenta experter, specialister och konsulter.

Under ett och samma tak erbjuder vi föreläsare, kurser, utbildningar, workshops och konsultrådgivning inom socialtjänstens flesta områden. Såsom tex expertis inom arbete med skydd, hedersvåld, våldsbejakande extremism, rättshaveristiskt beteende, till IBIC, hållbart socialt arbete, effektivt och rättssäkert mottagningsarbete och många fler områden.

De kurser och utbildningar vi genomför kan anpassas och utföras på plats, där verksamheten bedrivs. Vi erbjuder också allmänna och öppna kurser och föreläsningar. De föreläsare, specialister och experter vi samarbetar med är kvalitetssäkrade av oss och är oftast essen inom sitt specifika område/forskningsfält.

De som väljer att medverka på våra föreläsningar, kurser, utbildningar får med sig handfast, konkret och tydlig kunskap, råd och knep som är användbart omgående och direkt i sin verksamhet.

Genom att paketera olika typer av tjänster, kan man få med sig mer än vad man tänkt och till rimliga priser. Ett paket som ger stort värde och ger effekt är föreläsning, som efterföljs av handledning/rådgivning och kombineras med konsultation för att ta fram riktlinjer/rutiner/handlingsplaner.

Vi är flexibla i våra tjänster och det är egentligen bara upp till fantasin att utforma föreläsningar, kurser och utbildningar efter just sin egna specifika verksamhet och behov.

Vill du också ta del av socialtjänstområdets vassaste expertis – varmt välkommen med alla typer av frågor och idéer, det hjälper oss att bli vassare!

Under hösten 2018 och våren 2019 erbjuder vi kostnadsfria föreläsningar utifrån temana extremism och personskydd, i samarbete med Säker Kompetens.

 

Aktuellt

4/11-2019 erbjuder Teambo i samarbete med Säker Kompetens en föreläsning om förebyggande av hot och våld. Den vänder sig till personer inom socialtjänsten som arbetar med personer som kan bli aggressiva och hotfulla. Se inbjudan här:  Föreläsning om hot och våld

Teambo erbjuder kostnadsfri föreläsning om Extremism och Personsäkerhet i samarbete med Säker Kompetens. Efter höstens uppskattade föreläsningar har vi planerat ytterligare föreläsningstillfällen i Stockholm, Skövde och Uddevalla.

Föreläsning om Extremism och Personskydd i Stockholm den 5 mars kl 8.30 – 12.00. Ladda ned och läs hela inbjudan här: Inbjudan Stockholm mars 2019.

Det finns två tillfällen att välja på för dig som bor och arbetar i Västsverige och är nyfiken på Extremism och Personskydd. Välj mellan Skövde den 1 mars kl 8.30 – 12.00 och Uddevalla den 15 mars kl 8.30 – 12.00. Se inbjudan: Inbjudan_mars_2019R2

Föreläsare är Andreas Ring på Säker Kompetens.

Varmt välkommen med din anmälan till ulrika.wallenius@teambo.se